Door de recente maatregelen van de overheid en ons eigen actieplan tegen de verdere verspreiding van het coronavirus zitten we momenteel in een bijzondere situatie.

We kunnen u echter melden dat al onze diensten operationeel zijn, en ten dienste staan van de klant. Zowel in Aalter, Awans, Turnhout als Luxemburg is de continuïteit verzekerd. We doen er alles aan om dit zo te houden.

Wat is de impact van de maatregelen voor u als klant?

  • Onze externe verkopers en techniekers blijven actief en moeten de door u genomen maatregelen respecteren.
  • Onze chauffeurs leveren zo veel mogelijk binnen de normale levertermijnen en moeten eveneens de door u genomen maatregelen respecteren. De tijdsgebonden leveringen kunnen we echter niet altijd garanderen.
  • De bezoeken aan onze kantoren en de demo’s in onze showroom worden opgeschort.
  • De interne verkoop en productspecialisten werken zoveel mogelijk van thuis en zijn bereikbaar via e-mail en telefoon (voorlopig van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.30 uur).
  • Maak maximaal gebruik van onze webshop.
  • We staan in permanent contact met onze leveranciers opdat onze voorraadpositie optimaal blijft.

We volgen alle ontwikkelingen op de voet op en sturen ons actieplan bij wanneer dit nodig zou zijn.

Samen met u, beste klant, moeten we deze crisis overwinnen. We laten ons niet ontmoedigen door de aanhoudende stroom van negatieve berichten. Laat ons naar de feiten kijken en hopen op beterschap.

Ten slotte wenst Igepa Belux uitdrukkelijk zijn solidariteit te betonen met iedereen die momenteel vecht tegen de verdere verspreiding van dit virus. De mensen uit de zorgsector in het bijzonder verdienen onze steun en grootste respect.

Voor verdere informatie kan u steeds contact opnemen met uw vertegenwoordiger.