Wie?

Your partner in Cleaning Products and Machines

Besto was oorspronkelijk een fabrikant van vloerzeep en detergenten en is geëvolueerd naar een totaalleverancier van schoonmaakmaterialen, reinigingsmiddelen, afvaloplossingen, sanitaire hygiëne, werkwagens en mopsystemen en schrobzuigmachines voor onderwijsinstellingen, schoonmaakbedrijven, healthcare, zwembaden en sporthallen. 

Besto is actief in België en Luxemburg en maakt deel uit van Igepa Belux. Igepa Belux maakt deel uit van de Duitse Igepa Group, een bundeling van distributeurs in meer dan 20 verschillende landen. De samenwerking tussen de leden van de Igepa Group zorgt voor een sterke uitgangspositie op elk gebied, zowel op inkoopbeleid, knowhow als marketing. 

Wat?

Dé cleaning provider 

De activiteiten van Besto zijn business-to-business gericht en kunnen als volgt worden onderverdeeld:

  • Groothandel in efficiënte, ecologische schoonmaakmiddelen voor interieur, sanitair en vloer, desinfectiemiddelen, keukenreinigers, wasmiddelen, ontvetters. U vindt er ook specifieke producten voor houtbehandeling, cementverwijdering, cristallisatie, olievlekverwijdering, tapijtbehandeling, enz. 
  • Groothandel van een compleet assortiment van CE-gekeurde onderhoudsmachines: stofzuigers, waterzuigers, tapijtreigingsmachines, éénschijfsmachines, schrobzuigmachines , veegmachines en toebehoren.
  • Aanbieder van een compleet assortiment van borstels, stofwissystemen, hygiënisch borstelwerk, vloerwissers, zwabbers, dweilen, verfborstels, vuilblikken, sponsen, microvezeldoeken, emmers, toiletborstels, verstuivers en zeemvellen.
  • Aanbieder van een ruim assortiment in disposables en horecamateriaal die u kan gebruiken voor allerhande doeleinden zoals evenementen, ... .
  • Aanbieder van een breed aanbod van afvalbakken (binnen en buiten), afvaleilanden, asbakken, afvalcontainers, vuilnisverzamelwagens en bijhorende afvalzakken.
  • Aanbieder van een compleet assortiment van hygiëne artikelen en sanitaire benodigdheden: stijlvolle papier- en zeepdispensers en handdoekrollen, handdoekjes en toiletpapier, afvalbakken, luchtverfrissers.
  • Aanbieder van knowhow, technische ondersteuning, logistieke dienstverlening en opleiding binnen al deze verschillende deelaspecten.